Philips HR3556 Blender review

Sapjes en smoothies zijn lekker en gezond. Je kunt deze in de winkel kopen, maar eigenlijk is het nog veel leuker om deze zelf te maken. Hier heb je dan alleen wel een goede blender voor nodig. Het is vervelend om allemaal goede ingrediënten bij elkaar te hebben gezocht, waarna je blender hier een drankje van maakt dat niet helemaal zo smaakt als je dat had verwacht. Gelukkig zijn er heel wat goede blenders te krijgen. Neem bijvoorbeeld de blenders van Philips. Er staan in het assortiment van Philips heel wat verschillende blenders. Kleine of grote blenders, extra snelle blenders en goedkopere blenders waar je ook een prima smoothie mee kunt maken. De Philips HR3556 blender is een apparaat uit de Viva Collection van Philips. Een serie sapmakers waarmee je in een handomdraai een gezonde shake op tafel zet.

Een complete blender van Philips

Je merkt aan alles dat Philips een bedrijf is waar goed over het product blender wordt nagedacht. Alle onderdelen zijn namelijk aanwezig om het ons zo makkelijk mogelijk te maken die gezonde smoothie te maken. Zo maakt dit apparaat bijvoorbeeld gebruik van de door Philips zelf ontwikkelde ProBlend 6-technologie. Dit is een technologie die ervoor zorgt dat alles extra goed wordt gemalen en gemengd, zodat je een mooie, gladde smoothie krijgt. Je zit er nu eenmaal niet op te wachten dat je een smoothie drinkt waar nog stukken fruit of groente in zitten. Het is een technologie die ook prima werkt. Het resultaat dat we uit deze blender vandaan haalden was precies wat je van een smoothie verwacht. Dit is ook te danken aan de krachtige motor die in deze blender is gebruikt. Deze is maar liefst 900W en zodoende krachtig genoeg om zelfs het stevigste fruit of de hardste groente helemaal mee fijn te malen.

Maak gebruik van handige instellingen

Het zo perfect mogelijk maken van je smoothie wordt door deze blender nog eens extra ondersteund met speciale instellingen. Zo kun je kiezen voor een zachtere stand als je van zacht fruit een smoothie wil maken, of juist een krachtiger stand als je aan de slag wil gaan met een stevige groentesoort. Dit werkt ook prima. Het zachte fruit wordt niet onherstelbaar beschadigd, terwijl de harde groente mooi vloeibaar wordt gemaakt. Er zijn nog meer voordelen op te noemen met betrekking tot deze blender. Zo wordt hij geleverd met een grote kan van 2 liter, is hij eenvoudig schoon te maken en kunnen alle onderdelen zo in de vaatwasser gezet worden. Het mooie is ook dat deze blender geen moeite heeft met bevroren fruit. Dat hoeft zodoende niet eerst ontdooid te worden voordat je het in je smoothie verwerkt.

Conclusie

Al met al is de Philips HR3556 blender een apparaat waar we heel tevreden mee zijn. De smoothies die je hiermee maakt zijn perfect glad, en ook voor sapjes of milkshakes is deze blender een aanrader. Het is niet de goedkoopste blender, maar daar haal je dan ook wel een kwaliteitsproduct voor in huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *