Wil jij graag een blender kopen? Dan is Kenwood een van de beste merken die je kan kiezen. Het merk heeft namelijk kwalitatieve blenders op de markt die allen voorzien zijn van een krachtige en duurzame motor. Natuurlijk zijn er veel modellen om uit te kiezen. Om het jou makkelijker te maken, zochten wij uit welke Kenwoord blenders de beste zijn. Maak het jezelf eenvoudig om de juiste blender te kiezen door hieronder onze top 3 door te nemen!

Beste keuze
Kenwood
Premium keuze
Kenwood

Kenwood blender kopen: hier moet je op letten

Als je een miskoop wilt vermijden, is het belangrijk om tijdens de zoektocht naar een nieuwe blender rekening te houden met enkele belangrijke dingen. Zo dien je naar het vermogen te kijken. Dat kan nogal sterk variëren per toestel. Hoe hoger het vermogen, hoe makkelijker het voedsel mengt, pureert en crusht. Als je de blender gaat gebruiken voor het bewerken van harde ingrediënten, is dit aandachtspunt zelfs nog belangrijker.

Let ook op de beker. Er zijn namelijk glazen en kunststof bekers. Een glazen beker is minder gevoelig voor krassen, hittebestendig en wordt niet dof. Het weegt echter wel een stukje zwaarder dan een beker uit kunststof waardoor het minder handig is. Bovendien is het doorgaans duurder. Bepaal dus wat er voor jou het belangrijkst is.

Blenders verschillen daarnaast in het aantal standen die ze hebben. Hoe meer standen het toestel heeft, hoe makkelijker je het gebruikt voor het blenden van allerlei verschillende ingrediënten. Simpele modellen hebben er vaak minder dan de iets duurdere exemplaren.

Top 3: Beste Kenwood blenders

Als jij de Kenwood blenders al bekeken hebt, weet je dat er heel veel verschillende soorten zijn. Dat maakt het ook zo moeilijk om een keuze te maken. Gelukkig hebben wij al grondig onderzoek gedaan naar welke Kenwood blenders de beste zijn. Zo heb je veel opzoekwerk uitgespaard. Onze top 3 ontdek je hieronder!

1. Kenwood SoupEasy+ CBL30.000CP

Met de Kenwood SoupEasy+ CBL30.000CP blend je dankzij het krachtige vermogen van 1000 watt naast soep ook harde ingrediënten zoals noten of bevroren fruit. Ook voor andere warme gerechten ben je met deze blender op het goede adres. Stoom vis of groenten in het meegeleverde rvs stoommandje,...
Check prijs

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Kenwood SoupEasy+ CBL30.000CP blender ideaal voor het bereiden van allerlei soorten soepen. Het toestel heeft dus een krachtige motor en een kookfunctie. Deze eigenschappen zorgen er ook voor dat je eenvoudig allerlei andere warme gerechten bereidt!

Natuurlijk kan je er ook koude receptjes in klaarmaken. De krachtige motor zorgt er zelfs voor dat je zonder probleem harde ingrediënten, zoals noten en bevroren vruchten blendt. Je kan met dit toestel dus vrijwel alles klaarmaken. Dankzij de inhoud van 1,75 liter maak je er tot zo’n 5 tot 6 glazen tegelijkertijd mee gereed.

Een ander groot voordeel van deze blender is dat je het eenvoudig bedient dankzij de 7 verschillende voorgeprogrammeerde programma’s. Ook de temperatuur pas je eenvoudig aan. Eet je toch iets later dan gepland? Dan kan je gebruikmaken van de handige warmhoudfunctie. Daarmee blijft je eten tot wel 40 minuten na de bereiding warm.

Plus- en minpunten

 • Krachtige motor van 1000 watt
 • Instelbare timer
 • Met de kookfunctie kan je warme bereidingen zoals soep maken
 • Geen glazen schenkkan


2. Kenwood SoupEasy CBL01.000BS

Met de Kenwood SoupEasy CBL01.000BS maak je niet alleen soep, maar ook smoothies en compote. De blender beschikt over 4 programma's. Hierdoor maak je heel gemakkelijk verschillende bereidingen. Met één druk op de knop maak je bijvoorbeeld gladde soep of juist soep met stukjes. Je stopt rauwe...
Check prijs

Met de Kenwood SoupEasy CBL01.000BS blender bereid je eenvoudig allerlei soorten gerechten. Zelfs warme gerechten, zoals soepen en sauzen, want het heeft een kookfunctie en een sterke motor van 1000 Watt.

Het toestel heeft daarnaast 4 programma’s: voor dunne soep, dikke soep, smoothies en compotes. Daardoor bedien je het erg eenvoudig. Door de inhoud van anderhalve liter maak je er ook in één keer voedsel in klaar voor ongeveer 4 personen. Het heeft tevens een warmhoudfunctie waarmee je voedsel tot 40 minuten na het bereiden op temperatuur blijft. Een handige extra!

De beker is gemaakt uit roestvaststaal en gaat dus jarenlang mee. Klanten zijn vooral tevreden over het gebruiksgemak en het blenderresultaat. Het is dus een kwalitatieve, gebruiksvriendelijke en doeltreffende blender.

Plus- en minpunten

 • Met de kookfunctie maak je lekkere soep
 • Gemakkelijk in gebruik door de 4 voorgeprogrammeerde functies
 • Ingebouwde timer
 • Geen ijscrusher


3. Kenwood Blender AW22000005

De Kenwood AW22000005 blender heeft een glazen beker. Dat wil dus zeggen dat je eenvoudig kan zien wanneer je ingrediënten klaar zijn. Dat is wel zo handig! Glas heeft ook als voordeel dat je het makkelijk kan reinigen.

Je kan er zowel warm als koud voedsel mee bereiden dankzij het Thermoresist glas. Dit soort glas breekt namelijk niet of wordt niet troebel bij de verandering van temperaturen. De mesjes zijn bovendien gemaakt uit roestvaststaal waardoor ze ook lang meegaan.

Deze Kenwood blender is eveneens vaatwasmachinebestendig. Na gebruik plaats je hem dus eenvoudig in de vaatwasser en hoef jij er niet meer naar om te kijken. In de beker is er plaats voor 1,6 liter aan koude vloeistoffen of 1,2 liter aan warme vloeistoffen. Om die reden is het geschikt voor middelgrote gezinnen.

Plus- en minpunten

 • Vaatwasserbestendig
 • Glazen schenkkan
 • Gemakkelijk in schoonmaak
 • Niet goedkoop