Overweeg zeker MOA als je een nieuwe blender wilt kopen. Dit merk maakt namelijk prachtige en gebruiksvriendelijke blenders die erg kwalitatief zijn. Ben je benieuwd naar wat de beste MOA blenders zijn? Dan kom je dit te weten in onderstaand artikel. We zeggen je ook waar je moet op letten bij de aankoop. Zo vind je eenvoudig de beste MOA blender voor jou!

Waar moet je op letten bij de aankoop van een MOA blender?

Als je een blender van MOA wilt kopen, zal je zien dat er heel wat keuze is. De beste manier om de juiste blender eruit te halen, is door rekening te houden met enkele belangrijke aandachtspuntjes. Je komt ze hieronder te weten!

Prijs

De prijzen van MOA blenders liggen doorgaans niet hoog, maar sommige modellen zijn iets duurder dan andere. Dat verschil ligt dan aan de inhoud van de blenderkan, het vermogen van het toestel en nog enkele andere zaken.

Om te weten hoeveel je het best uitgeeft aan een blender, dien je dus te bepalen welke extra’s voor jou belangrijk zijn. Is een pulsestand voor jou bijvoorbeeld niet nodig? Dan kan je minder uitgeven. Ook als je op zoek bent naar een kleiner formaat, hoef je niet zoveel te betalen.

Vermogen

Het vermogen van een blender wordt uitgedrukt in wattage, en dit is een belangrijke factor om rekening mee te houden bij het maken van je keuze. Een hoger wattage betekent over het algemeen een krachtigere motor, wat essentieel is als je harde ingrediënten zoals noten, ijsblokjes of bevroren fruit wilt kunnen vermalen. Een krachtige motor kan ook effectiever omgaan met vezelrijke ingrediënten zoals bladgroenten, en zal in staat zijn om een gladdere textuur te bereiken in smoothies, soepen en sauzen.

Inhoud van de blenderkan

Blenderkannen komen in verschillende groottes. Het is belangrijk dat je het juiste formaat kiest, omdat je zo zeker voldoende kan bereiden in één keer. Gebruik je de blender alleen voor jezelf? Dan kan je gerust voor een kleine blenderkan met een inhoud van minder dan 1 liter kiezen. In het geval dat je voedsel of sapjes wilt bereiden voor het hele gezin, kies je echter beter voor een blenderkan met een inhoud van meer dan een liter.

Soort blender

Net zoals de andere merken heeft MOA verschillende soorten blenders. Vraag je af waarvoor je de blender vooral gaat gebruiken. Zo weet je welk model je het best kiest. Wil je vooral smoothies klaarmaken? Dan is een blender to go bijvoorbeeld een goede optie. Wil je het toestel eerder gebruiken voor soep? Bekijk dan of het ook een opwarmfunctie heeft.

Top 3: Beste MOA blenders van het moment

Wil je er helemaal zeker van zijn dat je de juiste MOA blender uitkiest? Dan is het een goed idee om onze top 3 beste MOA blender hieronder te bekijken!

1. MOA Power Blender – Soepmaker

Met de Power Blender PB912 van het merk MOA haal je een multifunctioneel keukenapparaat in huis. Het is te gebruiken om ingrediënten mee te blenden en om soep mee te maken en/of te verwarmen. Je krijgt er een glazen kan bij met een inhoud van 1,2 liter. Stop er lekkere ingrediënten in,...
Check prijs

Deze MOA powerblender is een aanrader als jij niet alleen koude sapjes en sausjes, maar ook soep wilt bereiden. Het is namelijk voorzien van een opwarmingsfunctie.

De blender ziet er daarnaast erg fraai uit en is met zijn 1200 Watt ontzettend krachtig. Je kan er dus perfect noten, bevroren fruit en andere harde etenswaren mee verwerken. De autoclean functie maakt het je bovendien eenvoudig om het toestel na gebruik te reinigen.

De bediening van deze blender verloopt aan de hand van een makkelijke draaiknop en enkele drukknopjes. Er staat ook duidelijk op welke standen je voor welke bereidingen kan gebruiken.

Plus- en minpunten

 • Gebruiksvriendelijk
 • Ook geschikt voor soep
 • Erg krachtig
 • Autoclean functie
 • Zwaar


2. MOA Krachtige Blender – Met glazen kan

De roestvrijstalen MOA Blender TB61B met zwarte coating, is dankzij de krachtige 1000 Watt motor en drie verschillende snelheden met pulsfunctie een absolute krachtpatser in de keuken. Met de glazen kan die een inhoud heeft van 1500 ml is dit een smoothie maker voor meerdere personen. Behoort tot...
Check prijs

Deze krachtige MOA blender is de beste blender voor families, want de blenderkan heeft een inhoud van 1,5 liter. Dankzij de 6 scherpe mesjes en de speciale turbofunctie, kan het bovendien zelfs de meest harde ingrediënten probleemloos vermalen.

Houd je niet zo van blenders met te veel knopjes en standen? Dan is dit toestel voor jou ideaal, want het heeft slechts 3 functies die je makkelijk kan selecteren dankzij de grote drukknoppen. De functies zijn: ijs vermalen, smoothies maken en een pulsefunctie. De snelheid pas je aan met de draaiknop.

Eens je klaar bent met blenden, haal je de onderdelen makkelijk uit elkaar en kan je ze in de vaatwasmachine plaatsen. Een ander groot voordeel van deze blender is de goede kwaliteit. De blenderkan is namelijk vervaardigd uit glas en de behuizing uit roestvaststaal.

Plus- en minpunten

 • Uitstekende kwaliteit
 • Makkelijk in gebruik
 • Vaatwasmachinebestendige onderdelen
 • Geen opwarmfunctie


3. MOA Blender en Grinder – Blender to go

De MOA blender is geschikt om mee te blenden en te malen. Het maakt dit keukenapparaat een ideaal hulpmiddel voor tijdens al je kookavonturen. Door de krachtige motor, met een vermogen van 900 watt, is het mogelijk om hardere ingrediënten als groentes, stelen, zaden, harde kazen, noten en ijs te...
Check prijs

Deze blender to go is speciaal gemaakt voor de smoothie fanaten. Je maakt er namelijk in een mum van tijd de meest heerlijkste drankjes mee. De blenderkan kan je eraf nemen en er een deksel op plaatsen om het zo overal met je mee te nemen.

Bij deze blender krijg je bovendien niet één, maar twee bekers met een inhoud van 0,8 liter. Je krijgt er daarnaast een grinder bij die ideaal is voor het malen van koffiebonen, specerijen en noten.

Ben je klaar met het toestel? Dan kan je de onderdelen eenvoudig zelf afwassen of in de vaatwasmachine plaatsen.

Plus- en minpunten

 • Vaatwasmachinebestendige onderdelen
 • Compact formaat
 • Blenderbeker kan je meenemen
 • Minder geschikt voor het maken van soep