Als je van smoothies houdt of fruit- en groentesappen gewoon erg lekker vindt, dan is een Nutribullet blender onmisbaar in je keuken. Voor een zeer goede prijs krijg je veel gezondere sappen die al hun vitamines en voedingsstoffen behouden.

De Nutribullet blenders worden ook gewaardeerd om hun gebruiksgemak en ontwerp. Niet voor niets staan de innovatieve Nutribullet blenders hoog aangeschreven als Mix-and-Go-apparaten: je kunt je groenten, fruit en alle andere ingrediënten eenvoudigweg mixen en je drankje direct opdrinken!

Een zeer interessante technologische innovatie van Nutribullet is de intelligente voedingssensor. Met deze sensoren kun je je je dieet beter begrijpen. Dankzij de Bluetooth-verbinding van de sensor kun je verbinding maken met je smartphone of tablet: de applicatie laat zien hoeveel calorieën er in je dieet zijn. Daarnaast kun je ook met de app communiceren om erachter te komen welk recept het beste bij je past.

Een van de grootste problemen met blenders is de moeite die het doorgaans kost om ze schoon te maken. Met Nutribullet blenders is dit probleem verholpen. De kopjes en de hakmolen zijn zodanig ontworpen dat de blender eenvoudig schoon te maken is. De enige componenten die niet vaatwasmachinebestendig zijn, zijn de messen, maar je kunt ze gemakkelijk wassen met zeep en warm water.

Nutribullet heeft een scala aan krachtige blenders met een mooi design, die allemaal hun eigen specifieke toepassingen hebben. Nutribullet blenders nemen relatief weinig ruimte in en leveren krachtige prestaties. Bovendien zijn ze gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat, zijn ze gemakkelijk schoon te maken en zijn ze te koop tegen een betaalbare prijs.

3 beste Nutribullet blenders

1. NutriBullet Original – 8-delige blender

Deze 8-delige NutriBullet Original blender is ontzettend geliefd bij miljoenen mensen over de hele wereld. De krachtige 600W-motor en cycloontechnologie creëren heerlijke en gezonde smoothies en sappen van groenten, vruchten, noten en zelfs ijs.

Deze blender verpulvert met een snelheid van 20.000 toeren per minuut stengels, zaden en schillen, waar een deel van de gewoonlijk verwaarloosde essentiële voeding zich bevindt, en biedt een snelle en gemakkelijke manier om bij te dragen aan dagelijkse inname van essentiële voedingsstoffen.

De Nutribullet Original blender wedijvert met traditionele knijp- en zweepmethoden door stengels, zaden en schillen moeiteloos af te breken voor een soepelere drinkervaring. Klik eenvoudig de Tall Cup vast en vergrendel hem op zijn plaats. Nutribullet’s Extractor Blade maakt met een ongelooflijke 20.000 rpm ingrediënten tot een heerlijke en pulpvrije nutriblast met een gladde consistentie. Vergruist ijs, doet zaden en stengels openbarsten en vernietigt stevige schillen om je te helpen doorgaans onbenutte voedingsstoffen te consumeren.

De NutriBullet Original heeft een perfect formaat voor je keuken en is snel en gemakkelijk schoon te maken: gewoon afspoelen met heet water. De Tall Cup is BPA-vrij en vaatwasmachinebestendig.

Plus- en minpunten

 • verpulvert met een snelheid van 20.000 toeren per minuut stengels, zaden en schillen
 • heel gemakkelijk te gebruiken
 • BPA-vrij en eenvoudig schoon te maken
 • bekers slijten snel in de vaatwasser.


2. NutriBullet Balance 9-delige blender

’s Werelds eerste slimme voedingsextractor registreert automatisch calorieën, vet, eiwitten, koolhydraten en meer terwijl je ingrediënten toevoegt aan je NutriBullet Balance-blender. Via Bluetooth maakt je smart-apparaat verbinding met de Balance om voedingswaarden weer te geven terwijl je ingrediënten toevoegt.

Pas je persoonlijke virtuele voedingsdeskundige aan door wellnessdoelen, dieetbeperkingen en eetstijlen in te stellen. Kies uit honderden recepten samengesteld door je virtuele voedingsdeskundige om aan je voedingsbehoeften te voldoen. Dankzij de functie ‘Volgen’ wordt automatisch je succes in de gaten gehouden, plus je voorraadkast en welke boodschappen je in huis moet halen.

1200 W powerbase met state-of-the-art technologie en een slimme sensor die direct voedingsinformatie berekent wanneer deze wordt toegevoegd aan de blender. De 1200 watt motor breekt de taaiste ingrediënten af. De slimme-sensor-weegschaal is tevens het brein van de Nutribullet Balance en is nauwkeurig gekalibreerd.

Zeer strak om je apparaat in evenwicht én op zijn plaats te houden. Geïsoleerde, matte basisbehuizing en een sterke constructie voorkomen lekken en maken het tot een gemakkelijk schoon te maken apparaat. De Easy-Grip rubberen basis is voorgevormd voor gemakkelijk dragen, vasthouden en verplaatsen, terwijl de LED-aan/uit-knop van gestroomlijnd roestvrij staal zorgt voor helderblauwe verlichting.

Plus- en minpunten

 • state-of-the-art technologie
 • slimme sensor die direct voedingsinformatie berekent
 • sterke constructie en makkelijk schoon te maken
 • het apparaat maakt relatief veel lawaai


3. NutriBullet Select Blender

De Nutribullet Select bevat nieuwe functies zoals hakken, mixen en versnipperen. Het stopt ook automatisch na 60 seconden gebruik. Deze blender heeft voorgeprogrammeerde instellingen en vijf variabele snelheden om je totale controle te geven. Het is daarom niet alleen een geweldige optie voor iedereen die zijn voedingsgewoonten wil verbeteren, maar is ook compacter dan traditionele keukenapparatuur. Dankzij de speciale kopjes kun je je sap overal mee naartoe nemen met de opklapbare deksels.

De motor van 950 W combineert de kracht van je favoriete Nutribullet met de veelzijdigheid van een Magic Bullet om de perfecte ochtendshake te maken. Deze blender heeft een snelheid van meer dan 20.000 omwentelingen per minuut en kan moeiteloos fruit, rauwe groenten, noten en vloeistoffen vermalen. Hoe complex je drankje ook mag lijken, met Nutribullet Select heb je je favoriete gezonde shake in minder dan een minuut.

Het gebruiksgemak is verbluffend en het schoonmaken is een kwestie van seconden. Je hebt geen excuses meer om je leven te veranderen, je beter te voelen en gezonder te leven! Inclusief receptenboek voor de verschillende functies om er het maximale uit te halen. Nutribullet gezonde shakes zullen je voorzien van alle noodzakelijke voedingsstoffen en mineralen voor een perfecte voeding.

Plus- en minpunten

 • bevat nieuwe functies, zoals hakken, mixen en versnipperen
 • krachtige 950 W motor die meer dan 20.000 omwentelingen per minuut maakt
 • groot gebruiksgemak en gemakkelijk schoon te maken
 • blenderkan is van plastic/kunststof en dat maakt hem minder stevig.