KitchenBrothers is een merk dat zeker het overwegen waard is als je een blender wilt kopen. De toestellen van dit merk zijn namelijk van goede kwaliteit en een plezier om te gebruiken. Kom hieronder meer te weten over waar je op moet letten bij de aankoop van een KitchenBrothers blender en welke de beste zijn van het moment. Zo kies je makkelijk het juiste toestel uit!

Aandachtspunten bij de aankoop van een KitchenBrothers blender

Ook als je helemaal zeker weet dat je een KitchenBrothers blender wilt kopen, zijn er nog enkele belangrijke aandachtspunten om rekening mee te houden tijdens de aankoop. We vertellen je welke dat zijn. Zo kan je een miskoop vermijden!

Vermogen

De KitchenBrothers blenders bestaan in verschillende soorten. Zo heeft het merk niet alleen hele krachtige powerblenders, maar ook mini blenders met een lager vermogen. Hoe hoog het vermogen van de blender voor jou moet zijn, hangt vooral af van waarvoor je het toestel gaat gebruiken. Voor het bereiden van smoothies maakt dit bijvoorbeeld niet zo veel uit, maar het is wel een belangrijk aandachtspunt als je noten en andere ingrediënten wilt vermalen.

Gebruiksvriendelijkheid

Kies voor een blender dat jij prettig vindt om te gebruiken. Sommige modellen hebben meer standen dan andere, waardoor je eenvoudiger voedsel op de juiste manier vermaalt. Deze zijn in vele gevallen aangeraden. Als je te veel knopjes echter verwarrend vindt, kies je beter voor een simpele uitvoering. Denk op voorhand dus goed na over wat er voor jou het handigst is!

Beste Kitchenbrothers blendersSoort blender

KitchenBrothers verkoopt niet alleen speciale blenders om smoothies mee te maken, maar ook blenders die iets geschikter zijn voor het bewerken van hardere voedingswaren. Uiteraard kan je met de meeste soorten blenders vrijwel alles blenden, maar sommige toestellen zijn toch iets beter voor het maken van bepaalde bereidingen dan andere. Ook iets om rekening mee te houden!

Veiligheid

Een van de belangrijkste aandachtspunten bij het kopen van een blender is de veiligheid. Een veilig toestel herken je aan antislipvoetjes of een antislipbodem onderaan en eventueel de aanwezigheid van een speciaal beveiligingssysteem.

Inhoud van de blenderkan

De inhoud van de blenderkan bepaalt hoeveel glazen aan smoothies, soep of andere bereidingen je in één keer kan maken. Met een blenderkan van 1,5 liter bereid je bijvoorbeeld 4 tot 5 glazen per keer.

Dit formaat is dan ook geschikt voor gezinnen. Als je de blender enkel voor jezelf gaat gebruiken, is een blenderkan van 0,5 liter al genoeg. Het hangt dus vooral af van de grootte van je gezin.

Top 3: Beste KitchenBrothers blenders van het moment

Zit je nog met twijfels over welke KtichenBrothers blender je moet kopen? Dan is het raadzaam om onze top 3 met de beste KitchenBrothers blenders te bekijken. De kans is groot dat de beste blender voor jou erbij zit, want wij hebben deze top 3 zorgvuldig geselecteerd!

1. KitchenBrothers Smoothie Blender – Smoothiemaker To Go

De KitchenBrothers Smoothie Blender bestaat een uitgebreide 13-delige set met 4 smoothie bekers. De krachtige 350W blender kan voedsel zoals fruit, groenten, koffiebonen, kruiden en zelfs ijs hakken, blenden, mixen, kloppen en malen. Makkelijk bedienbaar met de handmatige pulsfunctie en 2...
Check prijs

De KitchenBrothers Smoothiemaker To Go is een keukenhulpje dat niet uit je huis mag ontbreken. Zeker niet als je houdt van smoothies maken, want met dit toestel bereid je ze erg snel en eenvoudig.

Het komt ook nog eens met 4 bekers, waardoor elk lid van je gezin eentje mee kan nemen naar het werk of school. Dankzij de dekseltjes en lipringen heb je onderweg ook geen enkele kans op lekken.

De blender heeft daarnaast een vermogen van 350 Watt en drie verschillende standen. Je selecteert het gewenste programma eenvoudig aan de hand van de draaiknop. Sukkelen is dus niet nodig! Het toestel is ook veilig in gebruik, want het is voorzien van een antislipbodem.

Plus- en minpunten

 • Voordelig
 • Gebruiksvriendelijk
 • Veilig toestel
 • Inclusief 4 bekers voor onderweg
 • Laag vermogen


2. KitchenBrothers Smoothie Blender 1.5 Liter – Glazen Kan

Wil jij ook in een handomdraai een heerlijke smoothie, hummus of gemalen noten? Gebruik dan de KitchenBrothers Blender! De blender is geschikt voor tal van verschillende gerechten en mogelijkheden. De hoogwaardige glazen beker heeft een capaciteit van 1,5 liter. Dat is tot wel 5 à 6 glazen sap...
Check prijs

Deze blender van KitchenBrothers heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor weinig geld krijg je namelijk een toestel met uitstekende prestaties dankzij het vermogen van 700 Watt en de 6 vlijmscherpe mesjes.

De blender is ook perfect voor gezinnen, want het heeft een blenderkan met een inhoud van 1,5 liter. Je kan er dus zo’n 5 tot 6 glazen tegelijkertijd mee bereiden. Bedienen doe je bovendien eenvoudig dankzij de draaiknop die ook nog eens verlicht is.

Over de duurzaamheid hoef jij je ook helemaal geen zorgen te maken, want de kan is gemaakt uit glas en de behuizing uit roestvaststaal. Het toestel is daarnaast veilig in gebruik door de antislipvoetjes en de oververhittingsbeveiliging.

Plus- en minpunten

 • Kwalitatief
 • Voordelig
 • Grote blenderkan van 1,5 liter
 • Veilig in gebruik
 • Weinig standen


3. KitchenBrothers Power Blender – 2000W

De Power Blender van KitchenBrothers is de perfecte toevoeging aan jouw keuken. De blender is met een vermogen van 2000 Watt extreem sterk en zeer duurzaam. Het mes van de blender is gemaakt van gehard RVS waardoor je alles van bevroren ijsklontjes tot zachte kruidenmelanges kan pureren. De...
Check prijs

De KitchenBrothers powerblender heeft een vermogen van maar liefst 2000 Watt en is daarmee een van de krachtigste blenders op de markt. Als je van plan bent om vaak hardere voedingswaren te blenden, is dit dus voor jou het beste toestel!

Het is daarnaast voorzien van 8 verschillende snelheden en 4 voorgeprogrammeerde standen. Dat betekent dat je eenvoudig allerlei soorten soepjes, sapjes en andere mengsels tot in de perfectie bereidt. De blenderkan heeft een inhoud van maar liefst 2 liter, waardoor het toestel geschikt is voor gezinnen.

Door de stevige materialen waaruit het vervaardigd is, kan het bovendien goed tegen een stootje én is het erg duurzaam. Het is dus op alle vlakken een aanwinst voor je keuken!

Plus- en minpunten

 • Erg duurzaam
 • Handig in gebruik
 • Grote blenderkan van 2 liter
 • Krachtig
 • Prijzig