De zoektocht naar de beste blender verloopt niet altijd van een leien dakje. Er is tegenwoordig namelijk heel wat keuze en dat kan je juist laten twijfelen.

Als je echter op zoek bent naar een voordelige en duurzame blender, is het interessant om het merk Inventum te overwegen. Het is niet zomaar een van de populairste merken van blenders. Lees zeker verder als je benieuwd bent naar de beste Inventum blenders van het moment, want wij zochten het voor je uit!

Aandachtspunten bij de aankoop van een Inventum blender

Wil je er zeker van zijn dat je de juiste blender koopt? Houd dan rekening met enkele aandachtspunten tijdens je aankoop. Een belangrijk punt om op te letten is bijvoorbeeld de beker van de blender. Voor een groot gezin is een inhoud van 1,5 liter of meer aangeraden. Ook het materiaal waaruit de beker vervaardigd is, maakt een verschil. De meest kwalitatieve blenders hebben een beker uit glas. Dit materiaal is hitte- en krasbestendig. Toestellen met een kunststof beker zijn echter goedkoper en wegen heel wat minder. Het is dus maar wat je verkiest.

Let daarnaast op het vermogen van de blender. Als je graag een zo efficiënt mogelijk toestel wilt, is het belangrijk dat het vermogen zo hoog mogelijk is. Deze machines mengen en pureren namelijk veel beter. Een blender met een hoog vermogen werkt ook doeltreffender voor het bewerken van harde ingrediënten, zoals noten en ijsblokjes. Het nadeel is dan wel dat het meer energie verbruikt en duurder is in aankoop. Denk dus goed na over of het voor jou de extra prijs waard is.

Een andere interessante extra zijn de verschillende standen. Sommige blenders hebben meer standen dan andere. Hoe meer standen er zijn, hoe makkelijker je het kan gebruiken voor het blenden van verschillende soorten ingrediënten. Ook een pulsstand is handig, want je kan er kracht mee bijzetten wanneer dat nodig is.

Top 3: De beste Inventum blenders van 2024

Als je weleens naar het aanbod van Inventum gekeken hebt, weet je dat er heel veel modellen zijn om uit te kiezen. Maar maak je niet druk over welke Inventum blender nu precies de beste is, want dat hebben wij voor je uitgezocht. De top 3 Inventum blenders van het moment vind je hieronder!

1. Inventum NB230RS – Blender

De Inventum NB230RS blender is een voordelige blender die ook nog eens erg compact is. Als je op zoek bent naar een klein toestel dat toch krachtig genoeg is, hoef je niet langer te twijfelen. Dit is de beste keuze!

De blender komt met drie mengbekers die voorzien zijn van een deksel. Ze zijn dan ook speciaal ontworpen om mee te nemen. Ondanks het kleine formaat, heeft het een vermogen van maar liefst 1000 Watt en een snelheid van 23.000 toeren per minuut. Ingrediënten worden dus snel mooi fijn gesneden.

Dit is vooral een goede blender als je dagelijks een heerlijke smoothie of andere sapjes wilt meenemen naar je werk of school. Je maakt het snel gereed en hoeft het niet meer in een andere beker te gieten. Wanneer je terug bent, kan je de bekers eenvoudig in de vaatwasser plaatsen. Afwassen hoeft dus ook niet meer!

Plus- en minpunten

 • Compact formaat
 • Krachtige blender van 1000 watt
 • Onderdelen zijn vaatwasbestendig
 • Niet de allermooiste


2. Inventum NB450B – Blender – 1.5 liter

De Inventum NB450B blender is ideaal voor wie graag een goedkope blender wilt die toch goed werkt en duurzaam is. De blenderbeker heeft een inhoud van anderhalve liter waardoor je in één keer sapjes of smoothies voor het hele gezin kan bereiden.

Het is daarnaast voorzien van twee verschillende snelheden en een pulsestand waarmee je extra kracht bijzet. De blender is ook eenvoudig te bedienen aan de hand van een draaiknop. Je kan na gebruik de beker er makkelijk afnemen om het zo in de koelkast te zetten.

Deze budgetvriendelijke blender berg je eenvoudig op in je keukenkast, want het heeft een handig formaat. Het heeft bovendien een bodem met antislip waardoor je steeds veilig te werk gaat.

Plus- en minpunten

 • Bevat een ijscrusher
 • Beschikt over een pulse stand
 • Uitstekend instapmodel
 • Vermogen van motor kan groter


3. Inventum CNB406T

De Inventum CNB406T blender is een eenvoudige blender die komt met twee kunststoffen bekers die voorzien zijn van een deksel. Zo neem je ze eenvoudig met je mee naar het werk of ergens anders.

Het bedienen van het toestel loopt ook erg vlot. Er is namelijk slechts één draaiknop waarmee je kan aanduiden in welke stand het moet staan. Simpel en makkelijk dus! De blenderbekers kunnen bovendien in je vaatwasser geplaatst worden na gebruik. Je hoeft ze dus zelf niet meer uit te wassen.

De blender is daarnaast voorzien van zuignapjes onderaan. Dat is een groot voordeel, want het zorgt ervoor dat het toestel niet verschuift. Zo kan jij steeds veilig heerlijke smoothies, sauzen of andere dingen bereiden!

Plus- en minpunten

 • Pulsestand voor extra power
 • 2 handige blendbekers zijn meegeleverd
 • Makkelijk op te bergen
 • Geen groot vermogen