Review: Philips Avent Stoom blender

Als je regelmatig babyvoeding klaarmaakt, is een blender stomer een handig toestel om te hebben. En de Philips Avent Stoom blender is dan een van de beste opties die er is, want het heeft heel wat troeven. Ben je benieuwd naar de plus- en minpuntjes van dit toestel? Lees dan snel verder, want hieronder vind je een uitgebreid Philips Avent Stoom blender review!

Gezonde voeding is essentieel voor een gezonde ontwikkeling van je baby. Met de Philips Avent SCF883/01 - Stomer/blender maak je zelf heel eenvoudig heerlijke maaltijden, afgestemd op de behoeften van je baby. Niet alleen stomen en blenden is mogelijk maar ook ontdooien en verwarmen. Met deze...
Check prijs

De Philips Avent Stoom blender is een 2-in-1 toestel dat kan stomen, blenden en verwarmen. Volgens verschillende gebruikers is het toestel gebruiksvriendelijk, duurzaam en werkt het snel. Wij zochten uit hoe het toestel scoort op alle vlakken. Neem dus zeker een kijkje, zodat je te weten komt of het ook voor jou de beste stoom blender is!

Prijs

De Philips Avent Stoom blender is een tussenklasse. Het is dus niet het goedkoopste toestel om mee te blenden en stomen, maar ook niet het duurste. Het heeft wel een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en dat is toch het voornaamste.

Gebruiksvriendelijkheid

Een van de grootst troeven van deze stomer blender is de gebruiksvriendelijkheid. Om babyvoeding te bereiden moet je eerst de groentjes en andere ingrediënten stomen door water in het reservoir te doen en de knop naar links te draaien. Als je daar klaar mee bent, keer je de beker om, draai je de knop naar rechts en je voedsel wordt gemixt.

Het is dus een erg eenvoudig systeem dat je meteen onder de knie hebt. Je hoeft zelfs geen onderdelen te verwisselen! Je dient ook niet bij het toestel te blijven, want wanneer je voedsel gestoomd is, hoor je een duidelijk piepje. Zo kan je ondertussen andere belangrijke dingen doen!

Kwaliteit

Philips staat gekend als uitstekend merk dat kwalitatieve toestellen maakt en deze stomer blender is daar zeker geen uitzondering op. Het is gemaakt uit duurzame en veilige materialen, waardoor het niet alleen veilig is in gebruik, maar ook lang meegaat. Zo spaar je met verloop van tijd heel wat geld uit!

Reiniging

Doordat je de onderdelen niet hoeft te verwisselen, is het schoonmaken van dit toestel erg makkelijk. Je kan het opzetstuk zelfs in de vaatwasmachine plaatsen om het je nog eenvoudiger te maken.

Formaat

De Philips Avent Stoom blender is een compact 2-in-1 toestel. Je bergt het dus eenvoudig op en vind ook even makkelijk een plaats op het aanrecht. Het grote bijkomend voordeel van zo’n 2-in-1 apparaat is natuurlijk dat je niet langer meerdere apparaten hoeft te kopen, waardoor je nog meer plaats bespaart.

Inhoud

De blenderkan is geschikt voor 800 milliliter vast voedsel en 450 milliliter aan vloeistoffen. Dat is op zich niet weinig, maar er zijn wel enkele toestellen die een nog grotere capaciteit hebben.

Extra’s

De meeste toestellen blenden of stomen. Deze Philips Avent Stoom blender heeft dus als extra dat het beiden taken uitvoert. Daarnaast kan het ook voeding verwarmen. Dit is ook niet mogelijk met elk toestel.

Een andere grote extra tegenover gelijkaardige toestellen, is het receptenboekje dat je erbij krijgt. Het staat boordevol gezonde receptjes voor babyvoeding. Ideaal als je niet goed weet wat je moet klaarmaken voor je kleine schat.

  • Gebruiksvriendelijkheid: Dit toestel gebruik je makkelijk als stomer en blender door de blenderkan om te keren en aan de knop te draaien.
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding: dankzij de duurzame materialen gaat deze machine erg lang mee.
  • Multifunctioneel: met deze stomer blender kan je voeding stomen, blenden en verwarmen.
  • Extra receptenboekje: doe inspiratie op voor gezonde babyreceptjes met het bijgeleverde receptenboekje.
  • Inhoud: de inhoud van de blenderkan is niet zo groot.

Conclusie

Gezonde voeding is essentieel voor een gezonde ontwikkeling van je baby. Met de Philips Avent SCF883/01 - Stomer/blender maak je zelf heel eenvoudig heerlijke maaltijden, afgestemd op de behoeften van je baby. Niet alleen stomen en blenden is mogelijk maar ook ontdooien en verwarmen. Met deze...
Check prijs

De Philips Avent Stoom blender is een handige blender én stomer die het je mogelijk maakt om in een mum van tijd babyvoeding te bereiden voor verschillende leeftijden. Je kan het voedsel namelijk niet alleen pureren, maar ook grover bereiden. Als je eventjes geen inspiratie hebt, kan je kijken in het bijgeleverde receptenboekje. Daar staan lekkere en gezonde receptjes in per leeftijd. Er is tevens een app die je nog meer inspiratie geeft voor het bereiden van babyvoeding. Erg handig!

Een andere grote troef van dit toestel is dat het diverse functies heeft. Je kan er namelijk mee stomen, blenden en verwarmen. Je wisselt bovendien eenvoudig van stomen naar blenden door de blenderkan en de knop om te draaien. Het kan maar zo eenvoudig zijn! Wanneer je klaar bent met gebruik, kan je de blenderkan in de vaatwasmachine plaatsen. Het toestel berg je nadien ook eenvoudig weer op dankzij het compact formaat. De Philips Avent Stoom blender heeft dan wel niet de blenderkan met de grootste inhoud, maar het is op alle andere vlakken wel een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *