Review: NutriBullet Magic Bullet Kitchen Express

Als je op zoek bent naar een krachtige en compacte blender is de NutriBullet Magic Bullet Kitchen Express blender een van de beste die je kan kopen. Het doet bovendien ook dienst als foodprocessor. Twijfel je nog? Lees dan hieronder ons uitgebreid NutriBullet Magic Bullet Kitchen Express review. Zo kom je er achter of deze blender iets voor jou is!

De NutriBullet Magic Bullet Kitchen Express blender is een toestel dat vaak verkocht wordt. Het heeft dan ook heel wat voordelen. Volgens gebruikers is het bijvoorbeeld erg kwalitatief. Maar wat heeft het je nog meer te bieden en heeft het toestel ook nadelen? Wij zochten het voor je uit!

Dé keukenhulp voor iedereen! Een enorm krachtig keukenapparaat in een klein formaatDe Magic Bullet Kitchen Express is een culinaire krachtpatser in klein formaat die gebruiksvriendelijker is dan een traditionele foodprocessor en kleiner dan een blender. De Magic Bullet Kitchen Express elimineert...
Check prijs

Prijs

De NutriBullet Magic Bullet Kitchen Express blender met foodprocessor is te koop voor ongeveer 70 euro. Dat is een goede prijs voor een toestel dat zo veelzijdig en krachtig is. Er zijn wel blenders die goedkoper zijn, maar die zijn dan meestal niet zo kwalitatief of multifunctioneel. Je krijgt dus veel terug voor het geld dat je ervoor betaalt!

Gebruiksvriendelijkheid

Dit toestel kan je gebruiken als blender en foodprocessor. Wisselen tussen de twee functies doe je eenvoudig door de opzetstukken te veranderen. De NutriBullet Magic Bullet Kitchen Express keukenmachine bedien je vervolgens aan de hand van één knop. Erg makkelijk!

Door aan de knop te draaien kan je het toestel aan- en uitzetten en er is een pulsefunctie die goed van pas komt bij het vermalen van ijs. Je mixt ook rechtstreeks in de mengbeker waar je een deksel op kan plaatsen. Zo hoef je je sapjes niet eens meer over te gieten!

Formaat

Een van de grootste troeven van de NutriBullet Magic Bullet Kitchen Express blender is het compact formaat. Heb jij niet veel plaats in je keuken, maar wil je toch ingrediënten hakken, snijden, versnipperen, mixen en mengen? Dan word je gegarandeerd blij van dit toestel.

Deze mini blender kan deze taken namelijk allemaal en neemt amper plaats in! Daardoor berg je het ook eenvoudig op. Bovendien hoef je met deze blender geen aparte foodprocessor meer te kopen, waardoor je nog meer plaats bespaart!

Veiligheid

Bij deze machine werd grondig aan de veiligheid gedacht. Het is namelijk voorzien van antislipvoetjes waardoor het goed op zijn plaats blijft staan tijdens gebruik. Daarnaast werkt het toestel niet wanneer de blenderbeker niet goed op de basis wordt bevestigd. Je kan de NutriBullet Magic Bullet Kitchen Express blender met foodprocessor dus zorgeloos gebruiken!

Kwaliteit

Hoewel de blender geen glazen bekers heeft, is het zeker een kwalitatief toestel. Het kunststof waaruit het gemaakt is, is namelijk erg stevig. Ook de roestvaststalen mesjes gaan lang mee. Vele gebruikers beamen dat de NutriBullet Magic Bullet Kitchen Express blender een goede kwaliteit heeft. Het is dus een keukentoestel om lang van te genieten!

Reiniging

Als jij deze compacte keukenmachine wilt reinigen, moet je dit met de hand doen. De onderdelen zijn namelijk niet vaatwasmachinebestendig. Dat is dan ook meteen het kleine nadeel van de NutriBullet Magic Bullet Kitchen Express blender.

Vermogen

Deze blender met foodprocessor is niet de meest krachtige, maar het heeft wel een erg hoog vermogen voor zijn formaat. Het is dus geen probleem om er harde ingrediënten, zoals nootjes mee te blenden. De pulsefunctie maakt het je zelfs nog eenvoudiger.

Inhoud van de mengkom

Er zijn blenders met een mengkom van 1,5 of 2 liter, maar deze toestellen zijn meestal niet compact. De NutriBullet Magic Bullet Kitchen Express blender heeft een mengbeker van 0,800 liter wat best veel is voor zijn kleine afmetingen.

Extra’s

Bij de NutriBullet Magic Bullet Kitchen Express blender krijg je allerlei accessoires. Zo wordt het geleverd met een hoge en lage mengbeker en bijbehorende drinkringen en een deksel. Deze blender is uiteraard ook uniek, omdat je het eveneens als foodprocessor kan gebruiken. Nog een extra die je niet vaak terugvindt!

  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding: voor een scherpe prijs krijg je een duurzaam toestel dat erg krachtig is.
  • Compact formaat: je vindt altijd een plaatsje voor deze blender door het compacte formaat. Opbergen is ook eenvoudiger.
  • Foodprocessor en blender: het grootste voordeel van dit toestel is dat je het eenvoudig gebruikt als blender én foodprocessor.
  • Geen vaatwasmachinebestendige onderdelen: het afwassen van de onderdelen moet handmatig gebeuren.

Conclusie

Dé keukenhulp voor iedereen! Een enorm krachtig keukenapparaat in een klein formaatDe Magic Bullet Kitchen Express is een culinaire krachtpatser in klein formaat die gebruiksvriendelijker is dan een traditionele foodprocessor en kleiner dan een blender. De Magic Bullet Kitchen Express elimineert...
Check prijs

De NutriBullet Magic Bullet Kitchen Express blender met foodprocessor is een handige keukenmachine die uniek is in zijn soort. Een foodprocessor neemt namelijk meestal veel plaats in en maakt het je niet mogelijk om ook te blenden. Met deze Magic Bullet kan je het allemaal!

Geef het een vaste plek waar je maar wil of berg het na gebruik op in je kast zonder probleem, dankzij het compacte formaat. Je gebruikt het eenvoudig door op de knop te drukken. Wil je het toestel na het blenden ook als foodprocessor gebruiken? Dan verwissel je zonder enig probleem de onderdelen.

Wanneer je klaar bent met dit toestel, kunnen de onderdelen niet in de vaatwasmachine geplaatst worden, maar je reinigt ze wel eenvoudig met de hand. Bij dit keukenapparaat krijg je bovendien 2 handige drinkbekers met deksel. Zo neem je ze eenvoudig overal met je mee. De NutriBullet Magic Bullet Kitchen Express blender heeft ook nog eens een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en is erg krachtig ondanks het kleine formaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *