Moulinex Blendforce Glass, een krachtige blender zonder poespas

Nadat mijn vorige blender de geest had gegeven door oververhitting, was ik op zoek naar een nieuw exemplaar. Dat werd deze Moulinex Blendforce Glass, vooral vanwege de prijs/kwaliteit verhouding die werd geprezen in verschillende reviews op internet. Ik heb zeker geen spijt van mijn aankoop, het is een robuuste, stevige blender, maar ook fijn compact. Hierdoor past hij met gemak in een keukenkastje. Hij heeft een grote geribbelde knop aan de voorkant die zeer simpel te bedienen is. Deze blender heeft twee snelheden en een pulsestand. Meer heeft hij ook niet nodig, hiermee doet hij zijn taak prima!

Door de zuignappen aan de onderkant blijft hij stevig op het aanrecht staan. Dat is erg prettig, vooral bij de wat zwaardere klussen zoals het malen van ijs en het mixen van diepvriesfruit. De Moulinex Blendforce Glass draait daar zijn hand niet voor om, er zit een krachtige motor in van 800 watt. Tot mijn grote vreugde is hij ook beveiligd tegen oververhitting. Er zit namelijk een koelsysteem in dat ervoor zorgt dat er koele lucht naar binnen wordt gezogen als de motor draait. Prettig en veilig! Een ander pluspunt vind ik de Easy Safety, dat is een veiligheidssysteem dat ervoor zorgt dat de messen niet gaan draaien als de kan niet goed vergrendeld is. Een derde systeem dat ingebouwd zit in deze blender is de Easy Lock. Daarmee kan je de blender heel makkelijk sluiten omdat de verschillende elementen perfect op elkaar aansluiten.

De glazen kan van deze Moulinex blender heeft een inhoud van 1,25 liter, dat is genoeg voor smoothies voor het hele gezin, vier stuks in ons geval. De kan is prettig vast te houden door het ergonomisch gevormde handvat, hij is vaatwasbestendig en bestand tegen thermische schokken, simpel en veilig! Ook de messen zijn heel makkelijk schoon te maken door het Easy Clean systeem. De meshouder wordt als het ware in twee delen gesplitst, waardoor je erg makkelijk kan schoonmaken op de plekken waar je normaal niet goed bij kan, maar waar restjes fruit zich wel weten op te hopen. Dat is wel zo hygiënisch.

Kortom: de Moulinex Blendforce Glass is een robuuste, sterke blender. Door de ingebouwde veiligheidssystemen is hij veilig te gebruiken en de sterke motor maakt hem ook heel geschikt voor de wat zwaardere klussen. Het gebruiksgemak is groot, de blender is makkelijk te bedienen met de grote geribbelde draaiknop, dat gaat heel intuïtief. Na gebruik is hij ook simpel en snel schoon te maken. Een blender die simpelweg doet wat hij moet doen: veilig en zonder poespas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *