Beste blender on the go: onze 3 favoriete blenders met beker

De smoothie to go blender, ook wel omschreven als blender on the go, is een speciaal type onder de blenders. Het is in de praktijk een blender waarvan de mengbeker eveneens kan worden gebruikt als drinkbeker. Het gebruiksgemak biedt een supervoordeel.

Je mixt een smoothie, haalt de beker om te mengen ervan af, je draait het deksel er op en dat is het! De versbereide smoothie kan je meteen opbergen in je tas om naar school of naar je werk te gaan.

Blender on the go herken je als de mengbeker op zijn kop staat

Meestal herken je de ‘smoothie to go’ blender aan het specifieke kenmerk dat de mengbeker bij wijze van spreken op zijn kop staat. Concreet wil dit zeggen dat je de mengbeker moet vullen, de messen los schroeft en de mengbeker op het elektrische compartiment moet vastdraaien. Als je dagelijks een smoothie wil bereiden en die wil meenemen, is deze blender to go de beste optie.

De motor van een blender is veruit het belangrijkste onderdeel

Bij de aankoop van een blender is de motor veruit het belangrijkste compartiment. De grootte van het vermogen bepaalt wat je zoal kan uitrichten met de ingrediënten. Het spreekt boekdelen dat het mixen van diepgevroren of harde ingrediënten iets meer vermogen vraagt. Het aantal Watt kan schommelen tussen de 200 en 2000 Watt. Hou volgende gegevens in het achterhoofd:

Bij blenden van harde ingrediënten

Als je dagdagelijks ijs, noten of bevroren fruitsoorten wil blenden, is een minimaal vermogen van 1200 Watt aangewezen. Wanneer je zeker wil spelen, lijkt een vermogen van 2000 Watt of meer de beste optie

Beste blenders met beker

1. Magic Bullet – 11-delig

Blenden, hakken, mixen, snijden, klopppen en malen! Deze nieuwe 11-delige Magic Bullet variant van de NutriBullet series combineert alle functies van een blender, mixer keukenmachine, zonder rommel en zonder gedoe. Het is het perfecte keukenapparaat voor iedereen die snel vers, smaakvol en gezond...
Check prijs

Met het 11-delig zilver van het merk Magic Bullet heb je een heel groot voordeel. De afwas is beperkt omdat de blenderbeker multifunctioneel kan worden gebruikt. Zowel om te mixen als om uit te drinken. Je draait het opzetstuk van de messen op de blenderbeker om de verschillende ingrediënten te mixen. Nadat deze klus is geklaard, haal je de messen op een makkelijke manier van de beker eraf.

Vervolgens schroef je de drinkring aan op de drinkbeker zodat je kan starten met drinken. Dankzij de verschillende meegeleverde drinkmaten heb je voor elk recept de keuze uit de juiste combinatie. De diverse losse onderdelen kan je heel makkelijk in de vaatwasser reinigen. Alleen de messen zal je met de hand moeten afwassen.

Plus- en minpunten

 • De messen, die eenvoudig demonteerbaar zijn, kan je na gebruik eenvoudig met de hand schoon maken
 • De verschillende maten van de drinkbekers zorgen ervoor dat je een keuze op voorhand kan maken welk recept bij welke drinkbeker het beste hoort
 • Een standaard meegeleverd receptenboekje zorgt voor heel wat inspiratie om de blender uit te testen- De blender is alleen maar geschikt voor koude recepten
 • Het vermogen van 200 Watt is vrij beperkt. Harde of bevroren ingrediënten kunnen niet worden verwerkt

Technische specificaties

Merk: Magic Bullet
Blenderkan type: schenkkan, drinkbeker
Blenderkan materiaal: tritan
Vermogen blender: 200 Watt
Gewicht: 0,97 kg


2. Solis Mix & Go Blender 8324

De Solis Mix en Go Blender is een geniale combinatie van een keukenmachine en blender. Het verenigt het nuttige van het aangename.Voordelen Mix en Go+ BPA-vrij+ Met MiniKinetix systeem+ 3 verschillende snelheden+ Robuust motorhuis van ABS-kunststof Goed om te weten- Inclusief handige drinkbeker...
Check prijs

De Mix & Go Blender 8324 van Solis is een blender die je voor verschillende doeleinden kan gebruiken in de keuken: pureren, mixen, ijs crushen of hakken. Het is een all-in-one blender. Zo heb je de mogelijkheid om een gezonde smoothie te bereiden op een eenvoudige manier. Ook met het vermalen van bevroren fruit of ijs heeft de Mix & Go Blender 8324 geen enkel probleem.

Wil je meteen een vers bereide smoothie voor onderweg meenemen? Dan kan je de beker van de blender on the go meenemen als je sapje klaar is. Je klikt op de deksel en klaar is kees om het in je tas te steken naar school of naar je werk. Het grootste voordeel van deze blender is dat je het voor diverse toepassingen kunt gebruiken. Denk maar aan het hakken van noten. Naar de afwas moet je nauwelijks omkijken. Bij het beëindigen van de klus kunnen alle losse onderdelen probleemloos in de vaatwasmachine worden geplaatst.

Plus- en minpunten

 • Met deze blender on the go kan je makkelijk je eenvoudig je recept bewaren of meenemen
 • Alle onderdelen van de blender zijn vaatwasbestendig
 • Er is een aparte functietool voorzien om ijs te crushen
 • De blender gebruik je enkel voor koude recepten

Technische specificaties

Merk: Solis
Blenderkan type: schenkkan
Blenderkan materiaal: tritan
Vermogen blender: 850 Watt
Gewicht: 2,04 kg


3. KitchenBrothers Smoothie Blender

De KitchenBrothers Smoothie Blender bestaat een uitgebreide 13-delige set met 4 smoothie bekers. De krachtige 350W blender kan voedsel zoals fruit, groenten, koffiebonen, kruiden en zelfs ijs hakken, blenden, mixen, kloppen en malen. Makkelijk bedienbaar met de handmatige pulsfunctie en 2...
Check prijs

De smoothie Blender van producent KitchenBrothers bestaat uit 4 smoothiebekers. De stevige blender heeft een vermogen van 350 Watt. Hakken en vermalen van voedsel vormt geen enkel probleem: groenten, fruit, koffiebonen, noten, kruiden en ijs verpulveren. Het maakt nauwelijks iets uit. Het apparaat beschikt over 2 snelheidsstanden en een handmatige pulsfunctietool.

De bekers en deksels, die hersluitbaar zijn, houden alles kraakvers en kunnen ook probleemloos in de microgolfoven of in de vaatwas. Bij de aankoop van de KitchenBrothers blender koop je niet alleen maar het blendergedeelte, maar ook 13 onderdelen van een complete set. De messen bestaan uit roestvrij staal wat vooral de duurzaamheid ten goede komt.

Plus- en minpunten

 • Het toestel kan zowel droog als vochtig voedsel blenden
 • De meegeleverde blenderbekers zijn vaatwasbestendig
 • De blender beschikt over vershouddeksels
 • De inhoud van de blendbeker is slechts voor 2 personen

Technische specificaties

Merk: KitchenBrothers
Blenderkan type: schenkkan, drinkbeker
Blenderkan materiaal: kunststof
Vermogen blender: 350 Watt
Gewicht: 2,56 kg

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *