Beste keukenmachine met blender: onze top 3

Niet alle keukenmachines zijn voorzien van dezelfde accessoires. Sommige hebben een blender en andere niet. Vind jij het belangrijk om ook makkelijk smoothies en andere sapjes te maken? Dan is een toestel met blender aangeraden. Lees snel verder als je wilt weten welke de beste keukenmachines met blender zijn, want wij hebben een interessante top 3 voor jou geselecteerd!

Waar moet je op letten bij de aankoop van een keukenmachine met blender?

Als je een keukenmachine met blender wilt kopen, dien je er uiteraard op te letten dat er wel een blender inbegrepen zit. Maar hieronder ontdek je nog enkele belangrijke aandachtspunten die je zeker niet uit het oog mag verliezen!

Vermogen

Een goede keukenmachine met blender heeft een krachtige motor. Op die manier is het eenvoudiger om alle ingrediënten te vermalen, snijden, kneden en blenden. Vooral voor het kneden van deeg is een hoog vermogen van belang. Het best kies je voor een toestel met een vermogen van rond de 1000 Watt of meer.

Inhoud van de mengkom

De inhoud van de mengkom bepaalt hoeveel voedsel je per keer kan bereiden. Mengkommen tot 3 liter zijn geschikt voor kleine huishoudens. Als je een groot gezin hebt of vaak bakt of kookt voor de hele familie, moet de mengkom groter zijn.

Keukenmachine met een ingebouwde blender

Accessoires

Het is belangrijk dat je erop let dat de keukenmachine een blender heeft, maar kijk ook naar de andere accessoires. Zitten deze dat jij wilt gebruiken erbij? Als je graag bakt, heb je bijvoorbeeld een kneedhaak nodig. Daarnaast hebben sommige machines een spatscherm, zodat je minder moet schoonmaken. Misschien is dit voor jou ook een must. Bekijk dus op voorhand welke verschillende accessoires er bestaan en bepaal welke je echt niet kan missen!

Verschillende standen

Sommige keukenmachines met blender hebben meer standen dan andere en hoe meer standen er zijn, hoe meer mogelijkheden je hebt. Gemiddeld heeft een keukenmachine 3 standen, maar er zijn er die er veel meer hebben. Deze machines zijn wel wat duurder. Vraag jezelf dus af of het voor jou die meerprijs waard is.

Uiterlijk

Ook de uitstraling van het apparaat is niet onbelangrijk. Een keukenmachine is namelijk geen toestel dat je telkens weer opbergt. Het neemt bovendien een tamelijk stukje van je aanrecht in. Het is dus wel zo fijn dat je kiest voor eentje dat er mooi uitziet en bij de rest van je interieur past.

De 3 beste keukenmachines met blender

Heb je al uren gezocht naar de beste keukenmachine met blender, maar heb je het beste toestel voor jou nog niet gevonden? Dan helpt het om een kijkje te nemen in onze zorgvuldig uitgekozen top 3. Er is namelijk een grote kans dat de perfecte keukenmachine met blender voor jou erbij zit!

1. Bosch MUM5 CreationLine MUM58720 – Keukenmachine – Rood

De Bosch MUM5 CreationLine MUM58720 keukenmachine is verkrijgbaar in meerdere leuke kleuren waardoor het altijd mooi bij je interieur past. Dat is zeker mooi meegenomen!

Op andere vlakken doet dit toestel het ook goed. Zo is het erg krachtig dankzij het vermogen van 1000 Watt. Dat betekent dus dat je er moeiteloos deeg mee kan kneden, mits het niet te zwaar is. Daarnaast heeft het een goede prijs-kwaliteitsverhouding en is het voorzien van 7 verschillende snelheden.

De keukenmachine heeft ook een blender met een inhoud van 1,25 liter. De inhoud van de mengkom bedraagt 3,9 liter. Naast deze accessoires krijg je er kloppers, een kneedhaak, snij- en raspschijven en een handige opbergbox bij.

Plus- en minpunten

 • Krachtig toestel
 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
 • Mooi design
 • Niet geschikt voor het kneden van te zwaar deeg


2. Kenwood MultiOne KHH326WH – Foodprocessor

De Kenwood MultiOne KHH326WH keukenmachine is met zijn blenderkom van 4,3 liter ideaal voor de iets grotere gezinnen. Het is ook erg krachtig, want het heeft een vermogen van 1000 Watt.

Het toestel komt daarnaast met veel verschillende accessoires: een glazen blender, een k-klopper, een ballongarde, een spiraalvormige deeghaak, een vleesmolen, rasp- en snijschijven en een citruspers. Met deze machine bereid je dus alles wat je maar wil.

Je kan het bovendien steeds veilig gebruiken, want het is voorzien van een overhittingsbeveiliging en antislipvoetjes. Dat is zeker niet onbelangrijk!

Plus- en minpunten

 • Veel accessoires
 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
 • Krachtig toestel
 • Minder geschikt voor het kneden van zwaar deeg


3. Kenwood Chef XL KVL4110S – Keukenmachine – Zilver

Voeding bereiden voor de hele familie? Dat doe je zonder probleem met de Kenwood Chef XL KVL4110S keukenmachine, want de blenderkom heeft een inhoud van 6,3 liter. Het heeft bovendien een hoog vermogen van 1200 Watt, waardoor je er bijna alles probleemloos mee klaarmaakt.

Dankzij zijn trendy en strakke uitstraling past deze Kenwood keukenmachine ook erg mooi in ieders keuken. Het is dus niet alleen een plezier om te gebruiken, maar ook om naar te kijken.

Bij deze keukenmachine krijg je naast een blender, een garde, een k-klopper, een deeghaak en een spatdeksel. Dit laatste accessoires zorgt voor minder opkuiswerk. Een leuke extra, want het bespaart je veel tijd!

Plus- en minpunten

 • Grote blenderkom
 • Hoog vermogen
 • Inclusief spatdeksel
 • Duur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *