Beste staafmixers met hakmolen: onze top 3

Een staafmixer met hakmolen komt goed van pas wanneer je ingrediënten, zoals kruiden, groenten en noten gelijkmatig fijn wilt haken. Is dit voor jou belangrijk? Dan dien je er dus op te letten dat er een hakmolen bij de staafmixer inbegrepen is. Maar ook dan zijn er nog steeds heel wat verschillende modellen om uit te kiezen.

Gelukkig hoef je zelf niet eindeloos te zoeken, want wij gingen voor jou op zoek naar de beste staafmixers met hakmolen van dit moment. Het resultaat daarvan vind je terug in dit artikel!

Aandachtspunten bij de aankoop van een staafmixer met hakmolen

Voordat we overgaan naar de 3 beste staafmixers met hakmolen van dit moment, sommen we enkele aandachtspunten op waar je zeker moet op letten bij de aankoop van zo’n mixer. Zo kies je er eenvoudig het beste model uit!

Vermogen

Het vermogen van de staafmixer is een belangrijk aandachtspunt, omdat je voor het malen van harde ingrediënten, een krachtig toestel nodig hebt. En dat is toch vaak het geval als je op zoek bent naar een staafmixer met een hakmolen. Vanaf ongeveer 700 Watt kan je spreken van een mixer die krachtig genoeg is.

Prijs

Mixers zijn natuurlijk verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën. Sommige modellen zijn vooral veel duurder dan andere, omdat ze met meer accessoires komen of omdat ze krachtiger of kwalitatiever zijn. Voor een beter toestel betaal je natuurlijk graag een beetje meer, maar het is nutteloos om extra te betalen voor accessoires die je toch niet gaat gebruiken. Denk dus op voorhand na over welke toebehoren voor jou echt een must zijn en welke je kan missen.

Gebruiksvriendelijkheid

Sommige mixers zijn prettiger om te gebruiken dan andere. Dat ligt niet alleen aan de bediening, maar ook aan de manier waarop je het vast moet houden. Als je de mixer vaak gaat gebruiken, is het erg belangrijk om hierop te letten.

Kijk dus naar de hoeveelheid standen, de handigheid van de knopjes en de vormgeving. Zorg er daarnaast voor dat je kiest voor een toestel waarvan je de onderdelen makkelijk kan verwisselen, want dat is zeker ook belangrijk.

Opbergen en reinigen

Het is wel zo prettig als je je staafmixer makkelijk kan opbergen en reinigen. Daarom kies je het best voor een mixer met vaatwasmachinebestendige onderdelen. Voor het makkelijk opbergen, dien je rekening te houden met de snoer. Een krulsnoer maakt het je extra makkelijk, omdat deze minder plaats inneemt. Ook kan je hierdoor veiliger aan de slag!

Beste staafmixers met hakmolen: onze 3 favorieten

Ondertussen weet je waar je op moet letten bij de aankoop van een staafmixer, maar wat zijn nu de beste staafmixers van het moment? Na een zorgvuldige zoektocht kwamen wij uit op drie toppers die je hieronder terugvindt. Neem zeker een kijkje, want de kans is groot dat ook de beste staafmixer voor jou erbij zit!

1. Bosch MSM67170 ErgoMixx staafmixer

De Bosch MSM67170 ErgoMixx staafmixer is de ideale keuze als je op zoekt bent naar een mixer met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Maar het heeft nog zoveel meer voordelen. Zo is het met 750 Watt erg krachtig en dankzij de 12 verschillende standen handig in gebruik!

De ergonomische grip maakt het toestel zelfs nog plezieriger om te gebruiken. Kloppen, hakken en mixen doe je bovendien altijd probleemloos, dankzij de bijgeleverde hakmolen, maatbeker en garde.

Ben je klaar met het maken van heerlijke creaties? Dan kan je de meeste onderdelen gewoon in de vaatwasmachine plaatsen. Enkel het deksel van de hakmolen en het basisapparaat dienen met de hand gereinigd te worden.

Plus- en minpunten

 • Krachtige motor
 • Eenvoudig om schoon te maken
 • 12 snelheden zorgen voor flexibel gebruik
 • Geen ballongarde


2. Princess 221220 – Staafmixer

De Princess 221220 staafmixer is een krachtige mixer waarvoor geen enkele uitdaging te groot is. Het heeft namelijk een vermogen van maar liefst 800 Watt en is voorzien van verschillende snelheidsstanden die het mixen vergemakkelijken.

De onderdelen kunnen niet in de vaatwasmachine, maar zijn wel makkelijk om af te wassen. Daar hoef jij je dus ook geen zorgen over te maken! Bij deze staafmixer krijg je bovendien een hakmolen, een garde en een maatbeker. Je kan er dus alles mee bereiden wat je maar wil.

Ben je klaar met hakken en wil je nu mixen? Dan kan je de onderdelen makkelijk verwisselen. Welke accessoires je ook gebruikt, het resultaat van deze staafmixer stelt niet teleur, dankzij de 4 vlijmscherpe messen!

Plus- en minpunten

 • Krachtige motor
 • Handige accessoires inbegrepen
 • Eenvoudig in gebruik
 • Niet vaatwasserbestendig


3. Philips ProMix Viva HR2657/90 – 4-in-1 Staafmixer

De Philips ProMix Viva HR2657/90 staafmixer is voorzien van een turboknop waarmee je extra kracht bijzet wanneer dat nodig is. Het toestel hakt, maalt en mixt ook zonder probleem verschillende soorten ingrediënten, dankzij het vermogen van 800 Watt. Het komt dus goed van pas tijdens het bereiden van soepen, smoothies, babyvoeding en andere voedingswaren!

Het toestel is daarnaast licht in gewicht en heeft een rubberen antislip laag. Dat zorgt ervoor dat het fijn in de hand ligt en veilig in gebruik is. De hakmolen die je erbij krijgt heeft een extragroot formaat. Ook een handig voordeel! Wanneer je drankjes, koude soepjes of andere voedingswaren bereid om mee te nemen, kan je gebruikmaken van de bijgeleverde blenderbeker.

Je krijgt er daarnaast een garde bij die ideaal is voor het bereiden van slagroom, mayonaise en allerlei andere sausjes. De spiraalsnijder is dan weer perfect voor het maken van mooie versiersels uit fruit en groenten.

Plus- en minpunten

 • Veel handige accessoires meegeleverd
 • Snelheid gemakkelijk in te stellen
 • Compacte staafmixer
 • Stil apparaat
 • Niet alle onderdelen mogen in de vaatwasser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *